Kezdőoldal

A zenekar tagjai

Vörös Viktor - gitár

Hevesi János - ének

Major János - basszusgitár

Tóth Tibor - dob

Major János Hevesi János Vörös Viktor Tóth Tibor
A tagokról szóló rész elolvasásához kattints a tag nevére!

Az Exon zenekar története

Az Exon 1983 nyarán alakult egy Mindszent nevű kisvárosban, Csongrád megyében. Az első felállás a következő volt: Suti László (dob), Hevesi János (ének), Csatlós Lajos (basszusgitár), Korom Ferenc (gitár). 1984 januárban Major János lett a basszusgitáros. 1984 végén egy hosszabb szünet következett a zenekar életében. Közben volt aki más zenekarokban játszott, volt aki teljesen abbahagyta a zenélést. 2002 tavaszán újra alakult az Exon! Egy új zenésszel (Ludányi Mihály - szájharmonika) megerősödve, 2002 nyarán kezdtünk el újra aktívan játszani. Azóta megy a blues és rock & roll... 2004 közepén csatlakozott Vörös Viktor (gitár), aki ambíciózus gitárjátékával új lendületet hozott és rövid idő alatt meghatározó taggá vált!

Főleg Dél-Magyarországon lépünk fel, de elég sok meghívást kapunk az ország távolabbi településeire is. Szokták azt is mondani többen, hogy Dél-Magyarország legjobb és talán leghitelesebb Hobo Blues Band „tribute” zenekara vagyunk, de ez nem teljesen fedi a valóságot, hiszen a műsorunkban játszunk sok saját számot is. 2006. januárban elkészült a 8 számot tartalmazó Demo 2006 CD. Erről egyik saját számunk elhangzott a Petőfi rádió Blues című műsorában is. 2007 óta rendszeresen feltűnik a zenekar a szentesi CivilTV-ben és több kisebb helyi és internetes rádió műsorában. 2008 nyár végén Ludányi Misi abbahagyta a zenélést. Korom Ferenc váratlanul távozott a zenekarból. Ez van - de mit lehet tenni? Az élet megy tovább!

A megmaradt tagok közös döntése: csináljuk tovább Exon néven és így alakult ki a Vörös Viktor (gitár), Major János (basszusgitár), Suti László (dob), Hevesi János (ének) felállás. 2009 június közepén csatlakozott a zenekarhoz Horváth Zoltán (gitár), de már november elején elváltak az útjaink. Jó viszonyban vagyunk vele azóta is és nagyon örülünk az eddig elért sikereinek!

2014. május 10. óta már hivatalosan is 5 tagú lett az Exon! Csatlakozott a zenekarhoz Gajda Mihály, aki billentyűs hangszereken játszik. A zenei stílus természetesen változatlan maradt, de az új hangszer belépésével még színesebbé vált a műsor...

2015. március 08-án Suti László (dob) 13 év közös zenélés után távozott tőlünk. A váratlan távozás miatti bizonytalanságból pár nap alatt összekaptuk magunkat és gyorsan találtunk is olyan dobost aki már az első próbán bizonyította, hogy nálunk van a helye: 2015. március 15-től az Exon új dobosa: Tóth Tibor.

3 év közös zenélés után Gajda Mihály a megszaporodott munkahelyi elfoglaltságai miatt már nem tud a saját elvárásainak megfelelő szinten részt venni az Exon életében. Ezért január 15-én meghozta a döntését: kilép a zenekarból. Ezzel megint lezárult egy szakasz, de a lendületünk nem tört meg és csináljuk a dolgainkat tovább.

Az oldalt készítették az Exon zenekar kiváló dolgozói.
Copyright © 2002 - 2018